Electrisch varen

Electrisch rijden zijn we allemaal inmiddels wel aan gewend en deze transitie wordt ook in de watersport steeds meer gemeengoed.

Waar in de autowereld de electrische auto als een apart model gepresenteerd wordt pakken wij dit bij Jan Korteland Watersport anders aan. Door al sinds jaar en dag met Torqeedo samen te werken kunnen we de benzinebuitenboordmotor eenvoudig vervangen voor een Torqeedo. Dit betekend dat vrijwel elke boot uit ons assortiment uitgevoerd kan worden met een electrische aandrijving van Torqeedo. Een andere (misschien nog wel mooiere) mogelijkheid is dat we van uw huidige boot de verbrandingsmotor vervangen voor een Torqeedo.

Door gebruik te maken van Lithium batterijen is het totale gewicht van de aandrijving vergelijkbaar met een verbrandingsmotor. Hierdoor wordt de balans van de boot niet verstoord en dat komt ten goede in de vaareigenschappen.

Naast Torqeedo werken we samen met Waterworld. Deze Waterworld motoren zijn electrische inboardmotoren waardoor we in staat zijn uw dieselsloep om te bouwen naar electrisch met gebruik van de aanwezige motorsteunen en schroefas.

Duurzaam varen hoeft niet moeilijk te zijn.

#jankortelandwatersport #regelenwij

Torqeedo Travel. De draagbare, handbediende serie.
Torqeedo Cruise. Motoren met externe batterij(en) die zowel via afstandbediening als met stuurknuppel bediend kunnen worden.
Torqeedo Deep Blue. De krachtigste modellen uit de Torqeedo stal.
Torqeedo Power. De geavanceerde Lithium accu’s.
Waterworld. De electrische inboardmotor.

Meer informatie?

Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.